Достапност:

шифра:73542
 Цена: 19999 ден.
Внатрешна
Модел MSAFDU-24HRFN8
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   2.760  …  7.910
Греење 1.620  … 8.820
Проток  на воздух, m³/h 980  … 640
Ниво на звучен притисок, dB(A) 45.00 … 34.00
Димензии(WxHxD), mm 1040x327x220
Тежина, kg нето 11,00