Достапно

Шифра:73840
Цена: 24 779 ден
Внатрешна
Модел MFAU-12HRFNX-QRD0W
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење  3.52(0.620  …  4.400)
Греење 3.81(0.620  … 4.950)
Потрошувачка, kW Ладење 1.030(0.211 … 1.690)
Греење 1.000(0.190  … 1.760)
Проток  на воздух, m³/h 512  … 370
Ниво на звучен притисок, dB(A) 43 … 35
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ9.52
Димензии(WxHxD), mm 700x210x600
Тежина, kg нето 15