Не е  достапно

Шифра:73549
Цена: 29 490 ден
Внатрешна
Модел MFAU-16HRFNX-QRD0W
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење  4.7(0.730  …  5.720)
Греење 5.0(0.820  … 6.450)
Потрошувачка, kW Ладење 1.460(0.240 … 2.100)
Греење 1.510(0.270  … 2.050)
Проток  на воздух, m³/h 590  … 480
Ниво на звучен притисок, dB(A) 48 … 35
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ12.7
Димензии(WxHxD), mm 700x210x600
Тежина, kg нето 15