Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKA-600FA
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 1123/749/587
CFM 661/441/345
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 4.14/3.63/2.97
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.74/0.65/0.53
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 20/13/10
Греење Капацитет (H/M/L) kW 5.99/4.56/3.77
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.55/0.42/0.35
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 25/20/16
Влезна моќност  (H/M/L) W 133/89/68
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 42/32/26
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 56/45/43
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 950x45x950
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1035x90x1035
Нето тежина kg 6
Бруто тежина kg 9
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 840x300x840
Димензии на пакување (W×H×D) mm 900x330x900
Нето тежина (без AEH / со AEH) kg 35
Бруто тежина (без AEH / со AEH) kg 41
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch Ладна вода RC3/4, Топла вода RC1/2
Конденз цевка mm ODΦ32

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови