Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKA-1500FA
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 1681/1457/1117
CFM 989/857/657
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 8.86/7.29/6.37
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 1.6/1.31/1.15
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 45.2/35/29.5
Греење Капацитет (H/M/L) kW 10.34/7.91/7.5
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.95/0.73/0.69
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 53.4/40.9/33.7
Влезна моќност  (H/M/L) W 273/231/184
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 50/42/36
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 69/59/52
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 950x45x950
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1035x90x1035
Нето тежина kg 6
Бруто тежина kg 9
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 840x300x840
Димензии на пакување (W×H×D) mm 900x330x900
Нето тежина (без AEH / со AEH) kg 38
Бруто тежина (без AEH / со AEH) kg 44
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch Ладна вода RC3/4, Топла вода RC1/2
Конденз цевка mm ODΦ32

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови