Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKD-300A
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 478/375/283
CFM 281/221/167
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.5/2.02/1.61
Стапка на проток на вода(H/M/L) L/h 0.45/0.36/0.29
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 15/15/10
Греење Капацитет (H/M/L) kW 2.92/2.41/1.9
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.53/0.44/0.34
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 15.4/15/10
Влезна моќност (H/M/L) W 50/40/32
Помошен електричен грејач (AEH) W 1000
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 54/47/41
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 647x50x647
Димензии на пакување (W×H×D) mm 715x123x715
Нето тежина kg 2.5
Бруто тежина kg 4.5
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 575×261×575
Димензии на пакување (W×H×D) mm 670×290×670
Нето тежина kg 16.5
Бруто тежина kg 20
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ25

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови