Достапност:

шифра:
Цена: 00,00 ден.
Model AC MKD-500S
Напојување V/ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух  (H/M/L) m3/h 850/730/600
CFM 500/430/350
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 3.5/2.87/2.15
Стапка на проток на вода L/h 602
Пад на притисокот на водата kPa 24
Греење Капацитет (H/M/L) kW 5.1/4.03/3.52
Стапка на проток на вода L/h 439
Пад на притисокот на водата kPa 27
Внесување на напојување  (H/M/L) W 95/65/50
Ниво на звучен притисок(H/M/L) dB(A) 45/42/34
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 647×50×647
Димензии на пакување(W×H×D) mm 715×123×715
Нето тежина kg 2,5
Бруто тежина kg 4,5
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 575×261×575
Димензии на пакување(W×H×D) mm 670×290×670
Нето тежина (без-AEH / со-AEH) kg 16,5
Бруто тежина (без-AEH / со-AEH) kg 20
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: G3/4; Hot water: G1/2
Кондез цевката mm ODΦ25

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење, Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.