Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKT3-200G12                   MKT3-200G30                   MKT3-200EG30
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 340/255/170
CFM 200/150/100
Стандарден надворешен статички притисок Pa G12 models: 12;  G30 models: 30
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.2/1.9/1.68
Стапка на проток на вода L/h 378
Пад на притисокот на водата kPa 14
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3.5/3.08/2.59
Пад на притисокот на водата kPa 44326
Внесување на напојување 12Pa (H/M/L) W 33/25/22
30Pa (H/M/L) W 49/37/33
Помошен електричен грејач (AEH) W 550
Зголемување на звучниот притисок 12Pa (H/M/L) dB(A) 35/32/26
30Pa (H/M/L) dB(A) 41/37/31
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ9.52
Димензии нето (W×H×D) mm 741×241×522
Димензии на пакување (W×H×D) mm 790×260×550
Нето тежина (без-AEH/со-AEH) kg 14.6/16.1
Бруто тежина (без-AEH/со-AEH) kg 16.9/18.4
Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката inch ZG3/4

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Податоците се перформанси во релевантен стандарден надворешен статички притисок.
3. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење, Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
4. Бучавата се тестира во полуанехоична просторија за тестирање.
5. Помошен електричен грејач (AEH) е по избор.