Достапност:

шифра:75503
Цена: ден.
Модел MKT3-1000G12                     MKT3-1000G30                     MKT3-1000EG30
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1700/1275/850
CFM 1000/750/500
Стандарден надворешен статички притисок Pa G12 models: 12;  G30 models: 30
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 9/7.8/6.57
Стапка на проток на вода L/h 1548
Пад на притисокот на водата kPa 32
Греење Капацитет (H/M/L) kW 16/14.24/12
Пад на притисокот на водата kPa 30,7
Внесување на напојување 12Pa (H/M/L) W 180/114/97
30Pa (H/M/L) W 180/114/97
Помошен електричен грејач (AEH) W 2200
Зголемување на звучниот притисок 12Pa (H/M/L) dB(A) 45/41/35
30Pa (H/M/L) dB(A) 47/43/37
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 2
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 4
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ9.52
Димензии нето (W×H×D) mm 1566×241×522
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1615×260×550
Нето тежина (без-AEH/со-AEH) kg 34.4/37.4
Бруто тежина (без-AEH/со-AEH) kg 38.1/41.1
Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката inch ZG3/4

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Податоците се перформанси во релевантен стандарден надворешен статички притисок.
3. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење, Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
4. Бучавата се тестира во полуанехоична просторија за тестирање.
5. Помошен електричен грејач (AEH) е по избор.