Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MKT4-1000G30
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1700/1275/850
CFM 1000/750/500
Стандарден надворешен статички притисок Pa 30
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 9.5/8.18/7.06
Стапка на проток на вода L/h 1634
Пад на притисокот на водата kPa 18
Греење Капацитет (H/M/L) kW 16.3/13.45/12.05
Пад на притисокот на водата kPa 15,4
Внесување на напојување (H/M/L) W 180/144/126
Помошен електричен грејач (AEH) W 2000
Зголемување на звучниот притисок dB(A) 44/39/33
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 2
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 4
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ9.52
Димензии нето (W×H×D) mm 1566×241×522
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1615×260×550
Нето тежина (без-AEH/со-AEH) kg 35.4
Бруто тежина (без-AEH/со-AEH) kg 39.1
Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката inch ZG3/4

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Податоците се перформанси во релевантен стандарден надворешен статички притисок.
3. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење, Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
4. Бучавата се тестира во полуанехоична просторија за тестирање.
5. Помошен електричен грејач (AEH) е по избор.