Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKT4-800G50-A4
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1400/1342/1200
CFM 856/790/706
Стандарден надворешен статички притисок Pa 50
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 7.92/7.56/7.09
Стапка на проток на вода L/h 1363
Пад на притисокот на водата kPa 44329
Греење Капацитет (H/M/L) kW 10.42/9.89/9.12
Пад на притисокот на водата kPa 39.7
Внесување на напојување (H/M/L) W 144/124/105
Зголемување на звучниот притисок dB(A) 48.4/47.9/46.6
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ9.52
Димензии нето (W×H×D) mm 1180x340x612
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1310x380x693
Нето тежина (без-AEH/со-AEH) kg 39.3
Бруто тежина (без-AEH/со-AEH) kg 47
Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката inch ZG3/4

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Податоците се перформанси во релевантен стандарден надворешен статички притисок.
3. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење, Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
4. Бучавата се тестира во полуанехоична просторија за тестирање.