Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKT4-1200G50-A4
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 2040/1851/1666
CFM 1206/1090/981
Стандарден надворешен статички притисок Pa 50
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 10.8/10.17/9.55
Стапка на проток на вода L/h 1890
Пад на притисокот на водата kPa 44435
Греење Капацитет (H/M/L) kW 14.3/13.23/12.22
Пад на притисокот на водата kPa 24,8
Внесување на напојување (H/M/L) W 320/284/250
Зголемување на звучниот притисок dB(A) 50.9/50/48.5
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ9.52
Димензии нето (W×H×D) mm 1369x340x612
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1490x380x693
Нето тежина (без-AEH/со-AEH) kg 46.3
Бруто тежина (без-AEH/со-AEH) kg 56.4
Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката inch ZG3/4

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Податоците се перформанси во релевантен стандарден надворешен статички притисок.
3. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење, Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
4. Бучавата се тестира во полуанехоична просторија за тестирање.