Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MKT3-200FG30
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 340/255/170
CFM 200/150/100
Стандарден надворешен статички притисок Pa G12 models: 12; G30 models: 30
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2/1.76/1.52
Стапка на проток на вода L/h 344
Пад на притисокот на водата kPa 7,6
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3/2.64/2.22
Стапка на проток на вода l/h 258
Пад на притисокот на водата kPa 6,8
Внесување на напојување 12Pa (H/M/L) W 33/26/23
30Pa (H/M/L) W 49/39/34
Зголемување на звучниот притисок 12Pa (H/M/L) dB(A) 35/32/26
30Pa (H/M/L) dB(A) 41/37/31
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ9.52
Димензии нето (W×H×D) mm 741×241×522
Димензии на пакување (W×H×D) mm 790×260×555
Нето тежина kg 15,1
Бруто тежина kg 17,4
Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката inch ZG3/4

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 70 ° C, оставање вода 60 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.