Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKT3H-1400G70A
MKT3H-1400EG70A
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 1659/1590/1501
CFM 976/935/883
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 70
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 10.41/10.11/9.69
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 1.87/1.82/1.74
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 52.08/48.12/44.28
Греење Капацитет (H/M/L) kW 11.15/10.46/9.65
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 2.03/1.9/1.75
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 47.28/45.48/41.88
Влезна моќност (H/M/L) W 380/364/347
Помошен електричен грејач (AHE) W 5000
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 52/45/38
Ниво на звучна моќност Влез dB(A) 73/71/70
Излез dB(A) 71/70/69
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ9,52
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 946x400x816
Димензии на пакување (W×H×D)
(без греач/со греач)
mm 1075x480x857/ 1075/480/925
Нето тежина (без греач/со греач) kg 54/57
Бруто тежина (без греач/со греач) kg 59/62
Цевка за влез/ излез на вода inch RC3/4
Конденз цевка inch ZG5/4

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови
  4. Условите за тестирање на надворешниот статички притисок се исти како условите на Eurovent (надворешниот статички притисок е различен за секој модел)
  5. Помошниот електричен грејач (AHE) е опционален.