Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKT3H-1600G70A
MKT3H-1600EG70A
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 2272/2126/1911
CFM 1336/1251/1124
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 100
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 12.99/12.02/11.04
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 2.34/2.16/1.99
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 86.04/73.44/60.72
Греење Капацитет (H/M/L) kW 14.07/12.91/11.78
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 2.56/2.35/2.14
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 87.84/75.12/63.00
Влезна моќност (H/M/L) W 546/475/415
Помошен електричен грејач (AHE) W 9500
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 54/47/40
Ниво на звучна моќност Влез dB(A) 68/67/65
Излез dB(A) 66/65/62
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ9,52
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1290x400x809
Димензии на пакување (W×H×D)
(без греач/со греач)
mm 1448x460x877/ 1448/460/950
Нето тежина (без греач/со греач) kg 76/82
Бруто тежина (без греач/со греач) kg 83/89
Цевка за влез/ излез на вода inch RC3/4
Конденз цевка inch ZG5/4

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови
  4. Условите за тестирање на надворешниот статички притисок се исти како условите на Eurovent (надворешниот статички притисок е различен за секој модел)
  5. Помошниот електричен грејач (AHE) е опционален.