+50

-25

 

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Внатрешна
Модел MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 2.63 (0.84  … 3.28)
Греење 2.93 (0.79  … 3.37)
Потрошувачка, kW Ладење 916 (130 – 1700)
Греење 953 (120 – 1550)
Енергетска класа Ладење A+++
Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A++
Работна температура SEER (cooling mode) 8,5
SCOP (heating mode) 4.6 / 5.6
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 610  … 380
Ниво на звучен притисок, dB(A) 38.0 … 19
Димензии(WxHxD), mm 940x325x193
Тежина, kg нето 10,7
Надворешна
Модел MOB01-09HFN8-QRD6GW
Тип на компресор INVERTER QUATTRO
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0.69, kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 55.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 800  x 554 x 333
Тежина, kg нето 29,3