Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден.
Модел MKG-600-C
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1020/915/780
CFM 600/540/460
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 5/4.47/3.97
Стапка на проток на вода L/h 860
Пад на притисокот на водата kPa 42.5
Греење Капацитет (H/M/L) kW 6.7/6/5.28
Пад на притисокот на водата kPa 39.7
Внесување на напојување  (H/M/L) W 66/53/46
Помошен електричен грејач (AEH) W 900
Ниво на звучен притисок dB(A) 40/34/29
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Димензии нето (W×H×D) mm 1072×315×237
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1180×415×315
Нето тежина kg 15,8
Бруто тежина kg 19,4
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ20

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 70 ° C, оставање вода 60 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.