Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKG-250-D
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 435/396/342
CFM 256/233/201
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 1.94/1.84/1.68
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.35/0.33/0.3
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 31.6/28.6/25.2
Греење Капацитет (H/M/L) kW 2.34/2.15/1.94
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.43/0.39/0.35
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 35.2/34.9/30
Влезна моќност (H/M/L) W 35/32/31
Помошен електричен грејач (AEH) W 750
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 30/24/20
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 44/42/40
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 915x290x229
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1020x390x315
Нето тежина kg 13
Бруто тежина kg 16,3
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ20

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови