Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKG-400-D
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 660/534/480
CFM 388/314/282
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.94/2.58/2.34
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.53/0.46/0.42
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 57.2/47.6/38.7
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3.46/2.75/2.52
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.63/0.5/0.46
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 70.8/55.1/46.2
Влезна моќност (H/M/L) W 50/51/47
Помошен електричен грејач (AEH) W 750
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 37/31/26
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 57/51/47
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 915x290x229
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1020x390x315
Нето тежина kg 13,3
Бруто тежина kg 16,7
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ20

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови