Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKG-500-D
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 841/723/594
CFM 495/425/349
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 4.01/3.61/3.1
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.72/0.65/0.56
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 47.1/33.5/29.7
Греење Капацитет (H/M/L) kW 4.39/3.8/3.27
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.8/0.69/0.6
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 48.6/40.8/31.7
Влезна моќност (H/M/L) W 60/54/48
Помошен електричен грејач (AEH) W 900
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 39/33/28
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 54/50/54
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1072x315x232
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1180x415x315
Нето тежина kg 15,8
Бруто тежина kg 19,4
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ20

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови