Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKG-600-D
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 915/836/714
CFM 538/492/420
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 4.61/4.33/3.84
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.83/0.78/0.69
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 51/39.5/34
Греење Капацитет (H/M/L) kW 4.55/4.2/3.82
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.83/0.76/0.69
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 51.7/43/33
Влезна моќност (H/M/L) W 72/60/55
Помошен електричен грејач (AEH) W 900
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 40/34/29
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 59/55/50
Вентилаторски мотор Тип AC мотор, 3 брзински со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1072x315x232
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1180x415x315
Нето тежина kg 15,8
Бруто тежина kg 19,4
Поврзување на цевки Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ20

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови