Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKG-250-B
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 425/390/350
CFM 250/230/205
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.63/2.41/2.16
Стапка на проток на вода L/h 452
Пад на притисокот на водата kPa 29,4
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3.36/3.1/2.79
Пад на притисокот на водата kPa 27,3
Внесување на напојување  (H/M/L) W 24/19/17
Помошен електричен грејач (AEH) W 750
Ниво на звучен притисок dB(A) 30/24/20
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Димензии нето (W×H×D) mm 915×290×230
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1020×390×315
Нето тежина kg 13
Бруто тежина kg 16,3
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ20

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 50 ° C, ист проток на вода како и условите за ладење,Внесување температура на воздухот 20 ° C DB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови