Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH1-700-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1050/750/490
CFM 618/441/288
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 5.29/4.43/3.27
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.91/0.76/0.56
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 47.5/32.6/18.7
Греење Капацитет (H/M/L) kW 5.42/4.50/3.35
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.93/0.77/0.57
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 51.0/34.0/18.6
Внесување на напојување  (H/M/L) W 124/98/68
Ниво на звучен притисок(H/M/L) dB(A) 65/57/46
Вентилаторски мотор Тип AC  fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 3
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1360×495×211
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1465×595×300
Нето тежина kg 27,3
Бруто тежина kg 34.8
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 70 ° C, оставање вода 60 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.