Во пристигнување

Шифра:58394
Цена: 15 150 ден
Модел MKH2-150-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 255/165/142
CFM 150/97/84
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 0
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 1.65/1.22/1.09
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.28/0.21/0.19
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 15.75/9.33/7.37
Греење Капацитет (H/M/L) kW 1.85/1.29/1.13
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.32/0.22/0.19
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 15.13/8.22/6.64
Влезна моќност (H/M/L) W 35/17/14
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 35/24/21
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 47/35/34
Вентилаторски мотор Тип AC fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 790x495x200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 895x595x300
Нето тежина kg 16,3
Бруто тежина kg 21,8
Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ18.5

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Влез на вода 7°C, излез на вода 12°C. Влезна температура на воздухот 27°C DB/19°C WB. Услови за греење: Влез на вода 45°C, излез на вода 40°C. Влезна температура на воздухот 20°C DB/15°C WB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за тестирање