Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKH3-250-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 400/273/180
CFM 235/161/106
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 12
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.65/2.02/1.40
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.45/0.35/0.24
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 18.03/11.18/5.48
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3.05/2.24/1.52
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.52/0.38/0.26
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 17.56/10.28/5.43
Влезна моќност (H/M/L) W 47/26/14
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 34/24/18
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 47/37/31
Вентилаторски мотор Тип AC fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 837x455x200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 985x555x255
Нето тежина kg 13,9
Бруто тежина kg 19,4
Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ18.5

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, излез на вода 12 ° C, Внесување температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 45 ° C, излез на вода 40 ° C , Внесување температура на воздухот 20 ° C DB/ 15° C WB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за тестирање