Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKH3-350-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 595/447/319
CFM 350/263/188
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 12
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 3.85/3.19/2.46
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.66/0.55/0.42
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 38.23/27.11/16.96
Греење Капацитет (H/M/L) kW 4.10/3.30/2.48
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 0.71/0.57/0.43
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 35.52/24.83/14.91
Влезна моќност (H/M/L) W 51/32/19
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 39/32/23
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 52/44/36
Вентилаторски мотор Тип AC fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1057x455x200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1205x555x255
Нето тежина kg 17,3
Бруто тежина kg 24,0
Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ18.5

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, излез на вода 12 ° C, Внесување температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 45 ° C, излез на вода 40 ° C , Внесување температура на воздухот 20 ° C DB/ 15° C WB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за тестирање