Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKH3-700-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 1190/855/555
CFM 700/503/327
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 12
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 6.00/5.03/3.71
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 1.03/0.86/0.64
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 53.79/36.96/21.16
Греење Капацитет (H/M/L) kW 6.15/5.10/3.80
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 1.05/0.88/0.65
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 57.85/38.53/21.1
Влезна моќност (H/M/L) W 123/98/68
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 50/43/33
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 64/56/45
Вентилаторски мотор Тип AC fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 3
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1177x455x200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1325x555x255
Нето тежина kg 20,5
Бруто тежина kg 27,3
Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ18.5

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, излез на вода 12 ° C, Внесување температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 45 ° C, излез на вода 40 ° C , Внесување температура на воздухот 20 ° C DB/ 15° C WB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за тестирање