Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MKH3-800-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 1300/1088/782
CFM 766/641/461
Надворешен статички притисок Капацитет Pa 12
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 7.35/6.51/5.15
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 1.26/1.12/0.88
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 45.43/37.06/23.29
Греење Капацитет (H/M/L) kW 8.20/7.09/5.46
Стапка на проток на вода(H/M/L) m³/h 1.41/1.22/0.94
Пад на притисокот на водата(H/M/L) kPa 44.60/34.09/19.98
Влезна моќност (H/M/L) W 123/109/83
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 51/46/36
Ниво на звучна моќност (H/M/L) dB(A) 63/58/50
Вентилаторски мотор Тип AC fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 3
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1.6
Дијаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1177x500x200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1325x650x255
Нето тежина kg 24,0
Бруто тежина kg 31,1
Цевка за влез/ излез на вода inch G3/4
Конденз цевка mm ODΦ18.5

Забелешка:

  1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
  2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, излез на вода 12 ° C, Внесување температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB. Услови за греење: Внесување вода 45 ° C, излез на вода 40 ° C , Внесување температура на воздухот 20 ° C DB/ 15° C WB.
  3. Бучавата се тестира во просторија за тестирање