Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH2-350F-R4
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 595/450/319
CFM 350/265/188
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Чувствителен капацитет (H/M/L) kW 2.94/2.38/1.60
Вкупен капацитет (H/M/L) kW 4.09/3.35/2.35
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.70/0.57/0.40
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 47.7/33.04/18.22
Греење Капацитет (H/M/L) kW 2.95/2.50/2.00
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.25/0.21/0.17
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 58.17/43.35/29.20
Внесување на напојување (H/M/L) W 51/32/19
Номинална струја A 0.22/0.14/0.08
Ниво на моќност на звукот (H/M/L) dB(A) 52/45/37
Вентилаторски мотор Тип AC  fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 44348
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1020×495×200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1125×595×300
Нето тежина kg 25,9
Бруто тежина kg 32,9
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 70 ° C, оставање вода 60 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.