Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH3-250F-R4
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 425/284/184
CFM 250/167/109
Надворешен статички притисок Pa 12
Ладење Чувствителен капацитет (H/M/L) kW 2.05/1.39/0.84
Вкупен капацитет (H/M/L) kW 2.89/2.05/1.25
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.50/0.35/0.21
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 21.38/11.95/4.99
Греење Капацитет (H/M/L) kW 2.45/1.70/1.19
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.21/0.15/0.10
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 31.95/16.83/9.52
Внесување на напојување (H/M/L) W 47/26/14
Номинална струја A 0.20/0.11/0.06
Ниво на моќност на звукот (H/M/L) dB(A) 47/38/32
Вентилаторски мотор Тип AC  fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 4
Макс. работен притисок MPa 44348
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 837×455×200
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1125×595×300
Нето тежина kg 15,3
Бруто тежина kg 20,8
Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: G3/4;  Hot water: G1/2
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 45 ° C, оставање вода 40 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB / 15 ° C WB.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација.
4. Тест на серијата H3 со скриено обработување.