Достапно

Шифра:30695
Цена: 58 962 ден
Модел MI2-45Q1DN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 4,5
kBtu/h 15,4
Влезна моќност W 40
Греење² Капацитет kW 5,0
kBtu/h 17,1
Влезна моќност W 40
Стапка на проток на воздух m³/h 693/662/638/600/556/510/476
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 39/37/36/35/34/32/31
Ниво на моќност на звукот dB(A) 53/51/50/49/48/46/45
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 1275×189×450
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1370×295×505
Нето/Бруто тежина kg 16.1/20.4
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 1350×25×505
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1410×95×560
Нето/Бруто тежина kg 4/5.4
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф25

Забелешка:

  1. Внатрешна температура 27℃ DB, 19℃ WB; надворешна температура 35℃ DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  2. Внатрешна температура 20℃ DB; надворешна температура 7℃ DB, 6℃ WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  3. Нивото на звучен притисок се мери 1,4 m под единицата во полуанехоична комора
  4. Дадените димензии на единицата се најголеми надворешни димензии вклучувајќи ги и додатоците за закачување