Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MI2-71Q1DN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 7,1
kBtu/h 24,2
Влезна моќност W 60
Греење² Капацитет kW 8,0
kBtu/h 27,3
Влезна моќност W 60
Стапка на проток на воздух m³/h 933/873/815/749/689/637/592
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 43/41/40/39/37/36/35
Ниво на моќност на звукот dB(A) 57/55/54/53/51/50/49
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 1275×189×450
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1370×295×505
Нето/Бруто тежина kg 17.6/22.4
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 1350×25×505
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1410×95×560
Нето/Бруто тежина kg 4/5.4
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm OD Ф25

Забелешка:

  1. Внатрешна температура 27℃ DB, 19℃ WB; надворешна температура 35℃ DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  2. Внатрешна температура 20℃ DB; надворешна температура 7℃ DB, 6℃ WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  3. Нивото на звучен притисок се мери 1,4 m под единицата во полуанехоична комора
  4. Дадените димензии на единицата се најголеми надворешни димензии вклучувајќи ги и додатоците за закачување