Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-52Q4CDN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 5,2
kBtu/h 17,7
Влезна моќност W 62
Греење Капацитет kW 5,6
kBtu/h 19,1
Влезна моќност W 62
Стапка на проток на воздух m³/h 635/580/481/446/410/380/350
Ниво на звучен притисок dB(A) 52/48/35/32/30/29/28
Ниво на моќност на звукот dB(A) 60/55/50/47/45/44/43
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 630×260×570
Димензии на пакување (WxHxD) mm 700×345×660
Нето /Бруто тежина kg 19.2/25.0
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 647×50×647
Димензии на пакување (WxHxD) mm 715×123×715
Нето /Бруто тежина kg 2.5/4.5
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф25