Не е достапно

шифра:
Цена:  ден.
Модел MKA-V750R
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m³/h 1229/1020/810
CFM 722/600/476
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 6.12/5.45/4.6
Стапка на проток на вода (H/M/L) m³/h 1.10/0.96/0.81
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 21.3/21.3/12.4
Внесување на напојување (H/M/L) W 49/31/20
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 6.27/5.88/5.43
Стапка на проток на вода (H/M/L) m³/h 1.39/1.20/1.00
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 30/22.7/16.3
Внесување на напојување (H/M/L) W 44/32/21
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 8.62/7.49/6.27
Стапка на проток на вода (H/M/L) m³/h 1.10/0.96/0.81
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 19.1/14.8/10.6
Внесување на напојување (H/M/L) W 49/31/19
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 44/40/34
Вентилаторски мотор Тип DC Motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 44348
Дијаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 950×45×950
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1035×90×1035
Нето тежина kg 6
Бруто тежина kg 9
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 840×230×840
Димензии на пакување(W×H×D) mm 900×237×900
Нето тежина kg 23
Бруто тежина kg 28
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch RC3/4
Кондез цевката mm ODΦ32

Белешка
H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
1: Режим на ладење (серпентина од 2 и 4 цевки): внесување на температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB, влегување / напуштање на температурата на водата 7 ° C / 12 ° C.
2: Режим на греење (1): (серпентина со 2 цевки): влегување на температурата на воздухот 20 ° C DB, влегување / напуштање на температурата на водата 45/40 ° C.
3: Режим на греење (2): (серпентина со 2 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, внесете тепература на вода / проток на вода 50 ° C / * (ист проток на вода како и во стандардна состојба на ладење)
4: Бучавата се тестира во полуанехоична просторија за тестирање.