Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKA-V750FA
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1278/1057/855
CFM 751/621/502
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 5.178/4.563/3.875
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.94/0.83/0.71
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 15.9/12.4/9
Внесување на напојување (H/M/L) W 72/50/35
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 6.519/5.785/4.944
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.61/0.55/0.47
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 32/25.7/19.1
Внесување на напојување (H/M/L) W 67/42/25
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 7.374/6.533/5.6
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.68/0.61/0.53
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 39.5/32.5/23.8
Внесување на напојување (H/M/L) W 68/43/25
Ниво на моќност на звукот (H/M/L) dB(A) 54/49/43 56/51/45 57/51/48
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 44/39/33
Номинална струја A 0.6
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 950×45×950
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1035×90×1035
Нето тежина kg 6
Бруто тежина kg 9
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 840×300×840
Димензии на пакување(W×H×D) mm 900×330×900
Нето тежина kg 27,5
Бруто тежина kg 33.5
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: RC3/4;  Hot  water: RC1/2
Кондез цевката mm ODΦ32