Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKA-V1500FA
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 1708/1297/1096
CFM 1004/762/644
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 8.038/6.623/5.837
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 1.43/1.19/1.05
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 33/22.6/17.7
Внесување на напојување (H/M/L) W 139/70/49
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 9.93/8.326/7.512
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.90/0.76/0.69
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 48.7/32.5/27
Внесување на напојување (H/M/L) W 125/64/42
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 11.342/9.596/8.683
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 1.02/0.87/0.79
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 62.1/45.7/38.3
Внесување на напојување (H/M/L) W 125/64/42
Ниво на моќност на звукот (H/M/L) dB(A) 58/53/50 60/56/54 61/55/50
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 49/43/38
Номинална струја A 11689
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 950×45×950
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1035×90×1035
Нето тежина kg 6
Бруто тежина kg 9
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 840×300×840
Димензии на пакување(W×H×D) mm 900×330×900
Нето тежина kg 30
Бруто тежина kg 35
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: RC3/4;  Hot  water: RC1/2
Кондез цевката mm ODΦ32