Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKD-V400
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 610/477/381
CFM 359/281/224
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 3.96/3.26/2.76
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.7/0.58/0.51
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 11.48/8.2/6.54
Внесување на напојување (H/M/L) W 28/15/9
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 4.08/3.34/2.73
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.83/0.67/0.56
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 9.2/8.6/6
Внесување на напојување (H/M/L) W 28;16;10
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 4.78/3.84/3.18
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.7/0.58/0.51
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 12.68/6.4/4.92
Внесување на напојување (H/M/L) W 28;16;10
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 42/36/30
Вентилаторски мотор Тип DC Motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 647×50×647
Димензии на пакување(W×H×D) mm 715×123×715
Нето тежина kg 2,5
Бруто тежина kg 4,5
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 575×261×575
Димензии на пакување(W×H×D) mm 670×290×670
Нето тежина kg 16,5
Бруто тежина kg 22,5
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ25

Белешка
H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
1: Режим на ладење (серпентина од 2 и 4 цевки): внесување на температура на воздухот 27 ° C DB / 1 9 ° C WB, влегување / напуштање на температурата на водата 7 ° C / 12 ° C.
2: Режим на греење (1): (калем со 4 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 65/55 ° C.
3: Режим на греење (2): (серпентина со 4 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 70/60 ° C.
4. Нивото на звучен притисок се тестира во просторија за полуанехоични тестови.
5. Нивото на звучна моќност се тестира во комора за реверберација.