Достапно

шифра:30664
Цена:  29614 ден.
Модел MKD-V500
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 781/611/494
CFM 459/359/290
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 4.2/3.48/3.01
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.75/0.61/0.54
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 12.32/8.62/7.4
Внесување на напојување (H/M/L) W 43/28/21
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 4.95/3.99/3.26
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.87/0.70/0.58
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 9.4/8.23/6.1
Внесување на напојување (H/M/L) W 33;18;11
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 5.76/4.69/3.84
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.75/0.61/0.54
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 11.41/6.5/5.41
Внесување на напојување (H/M/L) W 33;18;11
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 43/38/32
Вентилаторски мотор Тип DC Motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 647×50×647
Димензии на пакување(W×H×D) mm 715×123×715
Нето тежина kg 2,5
Бруто тежина kg 4,5
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 575×261×575
Димензии на пакување(W×H×D) mm 670×290×670
Нето тежина kg 16,5
Бруто тежина kg 22,5
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ25

Белешка
H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
1: Режим на ладење (серпентина од 2 и 4 цевки): внесување на температура на воздухот 27 ° C DB / 1 9 ° C WB, влегување / напуштање на температурата на водата 7 ° C / 12 ° C.
2: Режим на греење (1): (калем со 4 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 65/55 ° C.
3: Режим на греење (2): (серпентина со 4 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 70/60 ° C.
4. Нивото на звучен притисок се тестира во просторија за полуанехоични тестови.
5. Нивото на звучна моќност се тестира во комора за реверберација.