Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKD-V500FA
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 673/526/425
CFM 395/309/250
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 2.771/2.382/2.069
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.56/0.49/0.43
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 16.8/13.1/10.3
Внесување на напојување (H/M/L) W 35/19/12
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 3.942/3.296/2.826
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.42/0.36/0.32
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 26.8/19.2/14.5
Внесување на напојување (H/M/L) W 35/18/11
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 4.508/3.789/3.222
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.47/0.40/0.36
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 36.1/25.9/19
Внесување на напојување (H/M/L) W 35/19/11
Ниво на моќност на звукот (H/M/L) dB(A) 56/51/43
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 44/39/31
Номинална струја A 0.48
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 647×50×647
Димензии на пакување(W×H×D) mm 715×123×715
Нето тежина kg 2,5
Бруто тежина kg 4,5
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 575×261×575
Димензии на пакување(W×H×D) mm 675×320×675
Нето тежина kg 16,7
Бруто тежина kg 22,7
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch Cold water: G3/4;  Hot  water: G1/2
Кондез цевката mm ODΦ25

Белешка
H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
1: Режим на ладење (серпентина од 2 и 4 цевки): внесување на температура на воздухот 27 ° C DB / 1 9 ° C WB, влегување / напуштање на температурата на водата 7 ° C / 12 ° C.
2: Режим на греење (1): (калем со 4 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 65/55 ° C.
3: Режим на греење (2): (серпентина со 4 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 70/60 ° C.
4. Нивото на звучен притисок се тестира во просторија за полуанехоични тестови.
5. Нивото на звучна моќност се тестира во комора за реверберација.