Достапно

шифра:30688
Цена: 47 942 ден.
Модел DC MI2-36Q4CDN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 3,6
kBtu/h 12,3
Влезна моќност W 40
Греење Капацитет kW 4.0
kBtu/h 13,6
Влезна моќност W 40
Стапка на проток на воздух m³/h 521/485/450/409/380/350/314
Ниво на звучен притисок dB(A) 41/38/35/32/30/29/28
Ниво на моќност на звукот dB(A) 56/53/50/47/45/44/43
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 630×260×570
Димензии на пакување (WxHxD) mm 700×345×660
Нето /Бруто тежина kg 19.2/25.0
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 647×50×647
Димензии на пакување (WxHxD) mm 715×123×715
Нето /Бруто тежина kg 2.5/4.5
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф25