360° airflow for immediate, equal distribution of wider-angle cooling and heating,
idea for standard ceilings.

Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-45Q4DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 4,5
kBtu/h 15,4
Влезна моќност W 50
Греење Капацитет kW 5.0
kBtu/h 17,1
Влезна моќност W 50
Стапка на проток на воздух m3/h 893/866/804/744/714/698/635
Ниво на звучен притисок dB(A) 35/34/31/31/30/28/26
Ниво на моќност на звукот dB(A) 50/49/46/46/45/42/40
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 840×230×840
Димензии на покување (WxHxD) mm 955×260×955
Нето /Бруто тежина kg 23.2/27.6
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 950×54.5×950
Димензии на покување (WxHxD) mm 1035×90×1035
Нето /Бруто тежина kg 5.5/8.2
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цефка mm OD Φ32