Stylish panel, ideal for rooms with no or narrow ceilings

шифра:
Цена: ден.
шифра:30676
Цена:  34999 ден.
шифра:30677
Цена:  37999 ден.
шифра:30678
Цена: 40999 ден.
шифра:30679
Цена: 45999 ден.
шифра:30680
Цена: 46999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-17GDN1 MI2-22GDN1 MI2-28GDN1 MI2-36GDN1 MI2-45GDN1 MI2-56GDN1 MI2-71GDN1 MI2-80GDN1 MI2-90GDN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 1,7 2,2 2,8 3,6 4,5 5,6 7,1 8.0 9.0
kBtu/h 5,8 7,5 9,6 12,3 15,4 19,1 24,2 27,3 30,7
Влезна моќност W 28 28 28 30 40 45 55 55 82
Греење Капацитет kW 2,2 2,4 3,2 4.0 5.0 6,3 8.0 9.0 10.0
kBtu/h 7,5 8,2 10,9 13,6 17,1 21,5 27,3 30,7 34.1
Влезна моќност W 28 28 28 30 40 45 55 55 82
Стапка на проток на воздух m3/h 411/402/393/385/378/368/356 422/411/402/393/380/368/356 417/402/386/370/353/338/316 656/628/591/573/544/515/488 594/563/535/507/478/450/424 747/713/685/648/613/578/547 1195/1130/1065/1005/940/875/809 1195/1130/1065/1005/940/875/809 1421/1300/1125/1067/1005/934/867
Ниво на звучен притисок dB(A) 31/30/30/30/29/29/29 31/30/30/30/29/29/29 31/30/30/30/29/29/29 33/32/32/31/31/30/30 35/34/33/33/32/31/31 38/37/36/36/35/34/34 44/43/42/39/38/37/36 44/43/42/39/38/37/36 48/46/45/43/41/40/38
Ниво на моќност на звукот dB(A) 46/45/45/45/44/44/44 46/45/45/45/44/44/44 46/45/45/45/44/44/44 48/47/47/46/46/45/45 50/49/48/48/47/46/46 53/52/51/51/50/49/49 59/58/57/54/53/52/51 59/58/57/54/53/52/51 63/61/60/58/56/55/53
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 835×280×203 990×315×223 1194×343×262
Димензии на покување (WxHxD) mm 935×385×320 1085×420×335 1290×375×460
Нето /Бруто тежина kg 8.4/12.1 8.4/12.1 9.5/13.1 11.4/15.5 12.8/16.9 17.0/22.4
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7 Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm OD Ф16