Slim, compact design for limited space with duct distribution to the indoor space

Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.

Достапно

шифра:30911
Цена: 36 689 ден.

Достапно

шифра:30681
Цена: 37 635 ден.

Достапно

шифра:30682
Цена: 38 582 ден.

Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.

Достапно

шифра:30703
Цена: 48 036 ден.

Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.

Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.

Достапно

шифра:30705
Цена: 81 214 ден.

Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.

Не е Достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-17T2DN1 MI2-22T2DN1 MI2-28T2DN1 MI2-36T2DN1 Model MI2-45T2DN1 MI2-56T2DN1 MI2-71T2DN1 MI2-80T2DN1 MI2-90T2DN1 MI2-112T2DN1 MI2-140T2DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz 1 phase, 220-240V, 50Hz 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 1,7 2,2 2,8 3,6 4,5 5,6 7,1 8.0 9.0 44238 14.0
kBtu/h 5,8 7,5 9,6 12,3 15,4 19,1 19,1 27,3 30,7 38.2 47.8
Влезна моќност W 40 40 40 45 92 92 98 110 120 200 250
Греење Капацитет kW 2,2 2,6 3,2 4.0 5.0 6,3 8.0 9.0 10.0 12,5 15,5
kBtu/h 7,5 8,2 10,9 13,6 17,1 21,5 27,3 30,7 34.1 42.7 52.9
Влезна моќност W 40 40 40 45 92 92 98 110 120 200 250
Стапка на проток на воздух m3/h 520/480/440/400/360/330/300 580/540/500/460/430/400/37 800/740/680/620/540/480/400 830/760/720/680/640/600/560 1000/960/900/840/780/720/680 1260/1180/1100/1020/940/860/780 1500/1430/1360/1290/1210/1140/1080 1960/1860/1760/1660/1560/1460/1360
Надворешен статички притисок Pa 10(0~50) 10 (0~70) 10 (0~70) 20 (10~100) 40 (30~150)
Ниво на звучен притисок dB(A) 32/31/29/28/26/25/23 33/32/31/30/28/27/25 36/34/32/31/29/27/25 36/34/33/32/30/29/28 37/35/33/32/30/29/28 37/35/34/33/31/29/28 39/38/38/37/35/34/33 41/39/38/37/36/35/33
Ниво на моќност на звукот dB(A) 50/49/47/46/44/43/41 51/50/49/48/46/45/43 54/52/50/49/47/45/43 54/52/51/50/48/47/46 55/53/51/50/48/47/46 55/53/52/51/49/47/46 57/56/56/55/53/52/51 59/57/56/55/54/53/51
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 780×210×500 1000×210×500 1220×210×500 1230×270×775 1290×300×865
Димензии на пакување (WxHxD) mm 870×285×525 1090x285x525 1335×285×525 1355×355×795 1400×375×925
Нето /Бруто тежина kg 18/21 45798 25.7/30.2 36.5/44.5 37/45 46.5/55.5
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/ Ф12.7 Ф6.35/ Ф12.7 Ф9.53/Ф15.9 Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm OD Ф25 OD Ф25 OD Ф25