Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-17T2DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 1,7
kBtu/h 5,8
Влезна моќност W 40
Греење Капацитет kW 2,2
kBtu/h 7,5
Влезна моќност W 40
Стапка на проток на воздух m³/h
Надворешен статички притисок Pa 10(0~50)
Ниво на звучен притисок dB(A) 32/31/29/28/26/25/23
Ниво на моќност на звукот dB(A) 50/49/47/46/44/43/41
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 780×210×500
Димензии на пакување (WxHxD) mm 870×285×525
Нето /Бруто тежина kg 18/21
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/ Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф25