Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MI2-45T2DN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 4,5
kBtu/h 15,4
Влезна моќност W 92
Греење² Капацитет kW 5,0
kBtu/h 17,1
Влезна моќност W 92
Стапка на проток на воздух m³/h 800/740/680/620/540/480/400
Надворешен статички притисок Pa 10 (0~70)
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 36/34/32/31/29/27/25
Ниво на моќност на звукот dB(A) 54/52/50/49/47/45/43
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 1000x210x500
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1090x285x525
Нето/Бруто тежина kg 21,5/25
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф6,35/Ф12,7
Конденз цевка mm OD Ф25

Забелешка:

  1. Внатрешна температура 27℃ DB, 19℃ WB; надворешна температура 35℃ DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  2. Внатрешна температура 20℃ DB; надворешна температура 7℃ DB, 6℃ WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  3. Нивото на звучен притисок се мери 1 m под единицата во полуанехоична комора
  4. Дадените димензии на единицата се најголеми надворешни димензии вклучувајќи ги и додатоците за закачување