Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-80T2DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 8.0
kBtu/h 27,3
Влезна моќност W 110
Греење Капацитет kW 9.0
kBtu/h 30,7
Влезна моќност W 110
Стапка на проток на воздух m3/h 1260/1180/1100/1020/940/860/780
Надворешен статички притисок Pa 20 (10~100)
Ниво на звучен притисок dB(A) 37/35/34/33/31/29/28
Ниво на моќност на звукот dB(A) 55/53/52/51/49/47/46
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 1230×270×775
Димензии на пакување (WxHxD) mm 1355×355×795
Нето /Бруто тежина kg 36.5/44.5
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm OD Ф25