Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MI2-140T2DN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 14,0
kBtu/h 47,8
Влезна моќност W 250
Греење² Капацитет kW 15,5
kBtu/h 52,9
Влезна моќност W 250
Стапка на проток на воздух m³/h 1960/1860/1760/1660/1560/1460/1360
Надворешен статички притисок Pa 40 (30~150)
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 41/39/38/37/36/35/33
Ниво на моќност на звукот dB(A) 59/57/56/55/54/53/51
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 1290x300x865
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1400x375x925
Нето/Бруто тежина kg 46,5/55,5
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф9,53/Ф15,9
Конденз цевка mm OD Ф25

Забелешка:

  1. Внатрешна температура 27℃ DB, 19℃ WB; надворешна температура 35℃ DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  2. Внатрешна температура 20℃ DB; надворешна температура 7℃ DB, 6℃ WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  3. Нивото на звучен притисок се мери 1 m под единицата во полуанехоична комора
  4. Дадените димензии на единицата се најголеми надворешни димензии вклучувајќи ги и додатоците за закачување