Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-112T1DN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 11,5
kBtu/h 38.2
Влезна моќност W 380
Греење Капацитет kW 12,5
kBtu/h 42.7
Влезна моќност W 380
Стапка на проток на воздух m3/h 1870/1783/1697/1610/1523/1437/1350
Надворешен статички притисок Pa 100(30~200)
Ниво на звучен притисок dB(A) 48/47/46/45/43/42/41
Ниво на моќност на звукот dB(A) 66/65/64/63/61/60/59
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 965×423×690
Димензии на покување (WxHxD) mm 1090×440×768
Нето /Бруто тежина kg 48/55
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm OD Ф25