Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKG-V300B
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 585/485/413
CFM 344/285/242
Ладење 1 Капацитет (H/M/L) kW 2.91/2.54/2.19
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.51/0.45/0.38
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 37.2/29.73/23.36
Внесување на напојување (H/M/L) W 15;11;9
Греење 2 Капацитет (H/M/L) kW 3.23/2.77/2.42
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.56/0.49/0.42
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 34.12/31.53/25.1
Внесување на напојување (H/M/L) W 14;10;8
Греење 3 Капацитет (H/M/L) kW 3.76/3.22/2.77
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.51/0.45/0.38
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 40.64/27.03/20.98
Внесување на напојување (H/M/L) W 39735
Ниво на моќност на звукот (H/M/L) dB(A) 32/27/23
Вентилаторски мотор Тип DC Motor
Количина 1
Вентилатор Тип Тангенцијален вентилатор
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Димензии Нето (W×H×D) mm 915×290×230
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1020×390×315
Нето тежина kg 12,7
Бруто тежина kg 17,6
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ20

Белешка
Врз основа на условите на Еуровент:
H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
1: Режим на ладење (серпентина со 2 и 4 цевки): внесување на температура на воздухот 27 ° C DB / 1 9 ° C WB, влегување / напуштање на температурата на водата 7 ° C / 12 ° C, голема брзина на вентилаторот.
2: Режим на греење (1): (серпентина со 2 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C ДБ, влегување / напуштање на температурата на водата 45/40 ° C, голема брзина на вентилаторот.
3: Режим на греење (2): (серпентина со 2 цевки): внесување на температура на воздухот 20 ° C DB, внесете тепература на вода / проток на вода 50 ° C / * (ист проток на вода како и во стандардна состојба на ладење