Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKH1-V250-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 380/245/140
CFM 224/144/82
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.23/1.84/1.13
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.38/0.32/0.19
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 12.7/9.5/4.4
Греење Капацитет (H/M/L) kW 2.47/2.00/1.27
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.42/0.34/0.22
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 13.6/9.8/4.3
Внесување на напојување  (H/M/L) W 20/13/10
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 43/35/27
Вентилаторски мотор Тип Низок шум мотор на еднонасочен вентилатор
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 2
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 1020×495×211
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1125×595×300
Нето тежина kg 21,5
Бруто тежина kg 27,5
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешки:
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ℃, оставање вода 12, Внесување на температура на воздухот 27 ℃ DB / 19 WB.
Услови за греење: Внесување вода 45, оставање вода 40, влегување во температура на воздухот 20 ℃ DB / 15 ℃ WB.
3. Бучавата се тестира во комора за реверберација.